logo.jpg


Ervaringen workshops

Monique Brouwer – Trainer/Coach:

“Als invulling van een teamdag met het thema: communicatie met jezelf en met de ander, heb ik Rien gevraagd om zorg te dragen voor het middagprogramma. Na een uitleg over paarden en de randvoorwaarden voor een goede communicatie heeft een ieder in de praktijk kunnen ervaren hoe het met zijn/haar communicatievaardigheden zit. Zeker voor de leidinggevende een enorme eye-opener om feedback te horen van iemand die hem niet kent, maar wat o zo bekend in de oren klinkt. Prachtig instrument om mensen te laten ervaren hoe ze communiceren en ook hoe ze zich hier in kunnen ontwikkelen. Zinvolle dag met name door het middagprogramma”.


Trainees van Gemeente Rotterdam:

“Bijzonder knap hoe Rien op basis van 15 minuten in de zandbak ons toch scherp wet te analyseren. Ondanks dat we al zeer vaak beoordeeld worden en feedback krijgen, heb ik hier toch weer waardevolle inzichten verkregen.”

“Ik vond het geweldig! Rien gaf me het gevoel dat ik hem kon vertrouwen, dat gaat meestal niet zo snel bij mij. Hij heeft mensenkennis, kijkt goed en maakt scherpe analyses. De persoonlijke feedback die we kregen was zeer waardevol en anders dan andere feedback die we vaak krijgen. Ook heel fijn dat hij aanvoelt bij wie hij even mee de ring in moet..”

“Hij was goed in staat mensen op hun gemak te stellen. Het heeft mij echt een boost gegeven, omdat bleek dat ik wel degelijk taakgericht kan zijn en mijn grenzen aan kan geven. Heel knap hoe hij ons weet te ‘lezen’. Zelfs weken na de training haal ik er nog dingen uit.”


Werknemers van Nestlé:

“Heel mooi programma!”
“Echt een spiegel en daarmee confronterend, vooral het evalueren erna.”
“Het was en buitenaardse ervaring, heel leerzaam.”
“Wat een eyeopener was dat, fantastisch.”
“Totaal onbekend terrein, verrassend om te zien hoe een paard een spiegel van jezelf is.”
“Mooie spiegel over wie je bent!”
“Inspirerend, brak de sfeer open, haalt politiek er uit.”
“Super gaaf, mooi passend in het programma.”
“Individueel super om zo een spiegel voor te krijgen.”
“Open, diepgaand, verbindend met jezelf en anderen in de groep.”
“Inspirerend, verhelderd motiverend, maar ook confronterend.”

© Pedagogiek met Paarden